Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ωπ! Την έφαγες!



Αυτό που δείχνει το βίντεο (δείτε το fullscreen ή στο youtube, το μίκρυνα για να χωράει στη σελίδα). Ο χαβαλές αρχίζει γύρω στο 1:00. Κάποιες λεπτομέρειες έχει ο Guardian, θα κοιτάξω σε κάνα φόρουμ να δω αν μπορώ να μάθω περισσότερα και θα επανέρθω. Τώρα τό 'δα. Ακόμη γελάω.

Ανανέωση: Είπα μήπως εμφανιστούν οι κοπέλες σε κάποιο φόρουμ αλλά προς το παρόν δεν έχει ακουστεί τίποτα. Η εκτίμηση του τύπου οτι πρόκειται για "crossdressing cage figthers" (τραβεστί κατσέρ) φαίνεται να είναι απλώς φήμη.

Κι άλλη ανανέωση: Κι όμως, η Κατηραμένη Νήσος σφάλλει! Οι "κοπέλες" εμφανίστηκαν σήμερα στην (γκουχ γκουχ) αξιόπιστη Mirror. Πρόκειται για τους James "Lights Out" Lilley and Daniel "Lionheart" Lerwell, ερασιτέχνες παλαιστές που αγωνίζονται για την τοπική ομάδα του Swansea.

Ο 23χρονος Daniel, υδραυλικός στο επάγγελμα, δήλωσε: "είναι κρίμα να μην μπορεί κανείς να βγει στο δρόμο με τη μίνι φούστα του και το μεηκάπ του χωρίς να του τα σπάσει κάποιος ηλίθιος. Φορούσα κραγιόν και σκιά κι αισθανόμουν πολύ περήφανος. Νομίζω οτι ήμουν πολύ όμορφος. Απόδειξη οτι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά."

Ο 22χρονος James, τραπεζικός υπάλληλος, είπε για το συμβάν: "Καθώς μας προσπέρασαν, ο ένας είπε 'nice dress gay boy'. Μετά μου έριξε μια μπουνιά. Δυο δευτερόλεπτα μετά ήταν στο έδαφος. Δεν σηκώνω αστεία από τέτοιους ηλίθιους. Στην αναμπουμπούλα μου έπεσε η τσάντα και χάλασε το μέηκάπ μου. Απλώς μάζεψα την τσάντα μου και συνεχίσαμε μέχρι το κλαμπ που πηγαίναμε."

Οι δύο νεαροί (αυτοί που τις φάγανε) παραδέχτηκαν την προσβλητική γλώσσα και συμπεριφορά τους και θα εκτίσουν ποινή κοινωνικής εργασίας, ενώ τους επιβλήθηκε να φέρουν ηλεκτρονικές ταυτότητες που θα ενημερώνουν τις αρχές για τις κινήσεις τους.

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Νάρκισσος είπε...

AXAXAXAXAXAXAXA

Όχι ρε γαμώτο!!! Εγώ πού είμαι όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια;

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009 στις 8:36:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger offshore είπε...

You’ve made my day girl! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι να βλέπω νταήδες να τρώνε ξύλο. Ούσα γυναίκα έπρεπε, από μικρή να μάθω να αντιμετωπίζω διάφορες καταστάσεις με διπλωματία γιατί δεν μπορούσα να τα βάλω με έναν άντρα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα όταν μερικοί μερικοί ξεχνάνε πως κάτω από γυναικεία ρούχα βρίσκονται κάτι μπράτσα ΝΑΑΑΑΑ, κάτι γροθιές ΝΑΑΑΑΑ και κάτι @ρχιδι@ ΝΑΑΑΑΑ! Νομίζω πως θα ξανασκεφτούν να πειράξουν κάποιο άτομο μόνο και μόνο επειδή φοράει φούστα.
there is justice after all! yeah life's GOOD.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 στις 1:53:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ναρκίσσα,
Κι εγώ ήθελα νά 'μαι από μια μεριά αλλά δεν πειράζει, στην αναμετάδοση βλέπεις καλύτερα το στιγμιότυπο. Εγώ τό 'κανα και δέκα φορές ριπλεύ... :)

Offshore,
Γκουχ γκουχ, εεεεε, εγώ είμαι κατά της βίας και, εεε, πρέπει να καταδικάσω την βίαιη αυτή ενέργεια. Αλλά το χάρηκε κι εμένα η ψυχή μου. :D

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger tsok είπε...

γελάω γελάω γελάω....
δεν σταματώ...
αυτό το αδυνατούλι πρέπει πραγματικά να μέτραγε τα δόντια του από τα πεζοδρόμια. Το πιο γαμάτο πάντως είναι η κλωτσά (χωρίς ιώτα επίτηδες) της μελαχροινής όταν είναι είναι κάτω και παίρνουν τα σκάγια και το χοντρό. Classic! Να' σαι καλά βρε στάσσα μου έκανες και γέλασε το χειλάκι μου...

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009 στις 1:52:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Εγώ πάντως νομίζω το παληκάρι τ' αψηλό με την ξανθειά περούκα θά 'μεινε στεναχωρημένο, ίσα που πρόφτασε να ρίξει μια ψιλή πριν πέσουνε κι οι δυο κάτω :) Αν δεις το λινκ που βάζω έχει και φωτογραφία τις κοπέλες...

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009 στις 5:01:00 π.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα