Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Βολευτικές Εκλογές, Οκτώβριος 2009



Δεν μπορώ να πώ, καλά τα πήγαμε και φέτος. Δεν καταλαβαίνω όμως, τόσα χρόνια 30% παίρνουμε, γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη βουλευτή;

Δεν πειράζει, να χαίρεστε το διάδοχο, Παπανδρέου ο Γ'!! Ζήτωωωω!!!! ζήτωωωω ζήτωωωω

3 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

the incredible shrinking excitement
(following the reality check)

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 7:08:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger tsok είπε...

Στάσσα διαφωνώ κάργα με αποχή, συμφωνώ όμως ότι το γεγονός ότι υφίσταται (όπως και το υπάρχον εκλογικό σύστημα) λέει πολλά για το βαθμό της δημοκρατικότητας του λίκνου της δημοκρατίας (τί κρίμα που τα κόκκαλα του Κλεισθένους δεν υπάρχουν πια ούτε σε μορφή πούδρας για να τρίξουν)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009 στις 2:11:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Εντάξει, δεν περιμένω να συμφωνήσει όλος ο κόσμος μαζί μου. Πάντως με το παρόν σύστημα εγώ που δε θέλω να δώσω την ψήφο μου σε κανέναν (περιμένω τον πρίγκηπα) δεν έχω άλλη επιλογή, το λευκό δε μετράει πια.

Αυτό που λέω για το βουλευτή που δε βγάλαμε, το λέω γι' αστείο, αλλά νομίζω οτι τό 'χουνε ξαναπεί, ας αφήνανε τις αντίστοιχες έδρες κενές στη βουλή- αφού το μόνο σίγουρο για την πρόθεση της αποχής είναι οτι όποιος απέχει δεν θέλει να τον αντιπροσωπεύσει κανένας από τους υποψήφιους. Κι ένα ποσοστό 30% (μαζί με τα λευκά, δε θυμάμαι, 32;) παραείναι μεγάλο για να το αγνοήσεις. Αν ίσχυε αυτό που λέω το ΠΑΣΟΚ δε θά 'χε αυτοδυναμία τώρα και τα μικρότερα κόμματα θά 'χανε πιο δυνατή φωνή- εμένα κι αυτό μου φτάνει (κι ας είναι μέσα και το ΛΑΟΣ).

Αλλά η ενισχυμένη αναλογική έχει το νόημα να βοηθήσει το πρώτο κόμμα να έχει αυτοδυναμία, κι εμένα αυτό δε μου κάνει.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009 στις 5:12:00 π.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα