Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Τρεις νεκροί σε τέσσερις μήνες

Όλοι στο ίδιο μέρος και με τον ίδιο τρόπο, βασικά.

Από το tvxs:

Τρεις μετανάστες νεκροί κάτω από πανομοιότυπες συνθήκες: ξημερώματα του Σαββάτου, πεσμένοι στο χαντάκι που βρίσκεται στο Βοτανικό, 600 μέτρα από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Στις 24 Οκτωβρίου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, βρέθηκε νεκρός μέσα στο χαντάκι ο Πακιστανός Μοχάμεντ Ασράφ. Στο ίδιο σημείο, στις 6 Δεκεμβρίου, βρέθηκε αναίσθητος ο 24χρονος Μαζίρ, ο οποίος παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική για τρεις μήνες και ξεψύχησε εχθές. Στις 3 Ιανουαρίου ανακαλύφθηκε το πτώμα του Τζχαντζιρ Ηοσίν, από το Μπαγκλαντές, που έχασε τη ζωή του υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, ξημερώματα Σαββάτου. Ο τόπος, η μέρα, οι συνθήκες κοινές... μα οι αρχές σιωπούν.


Η αστυνομία λέει οτι ο Μοχάμεντ Ασράφ πήγε μάλλον να κάνει την άναγκη του και γλίστρησε κι έπεσε. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να διαπιστωθεί στη νεκροψία, εκτός κι αν ο άνθρωπος πρόλαβε να ξανακουμπωθεί πριν πεθάνει.

Εντάξει, δε λέω οτι τους σκοτώσανε οι μπάτσοι κλπ. Πού ξέρω εγώ; Αλλά λογικό είναι, αν φέρεσαι στους ανθρώπους σαν να είναι ζώα, να ζουν και να πεθαίνουν σαν τα ζώα.

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Artistz είπε...

Βασικά μονοι τους πέφτουν για να δώσουν πάτημα και στους αλλους μεταναστες να επαναστατησουν..γινονται οι ιδιοι θυματα για να ξυπνησουν οι αλλοι..αυτο που μολις εγραψα το λένε πολλοι..αλλοι λενε(..εδω δες για τι κοσμο μιλάμε),οτι λενε οι ιδιοι στους μπατσους να τους ριξουν για να μη πεθανουν απο τη πεινα...μη σου φαινεται καθολου αστειο..δυστηχως και τα ξερεις και εσυ πολυ καλα ετσι λειτουργουν..και το θεωρουν και ηθικό..τρομαρα μας..δεν ξερω τι να πω για αυτό..ειλικρινα..καθε μερα δεκαδες πεθαινουν..εμας εμας τους ελληναραδες μας νοιαζει το κολωνακι..αυτό μας νοιαζει..η εικονα μας στο εξωτερικο,η αποψη των ΄ξένων γνωστών ανθρωπων της τέχνης(..)...αστα να πάνε..

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009 στις 11:06:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger tsok είπε...

Διάβασα σε κάποοιο απο τα κυριακάτικα ένθετα ότι η απάνθρωπη πολιτική της Ελλάδας αναφορικά στους λαθρομετανάστες έχει τη σιωπηρή υποστήριξη των άλλων χωρών της Ε.Ε., διότι με τον τρόπο αυτό δεν φτάνουν μεγάλοι αριθμοί ανθρώπων στα δικά τους σύνορα.
Αν πράγματι ισχύει αυτό με κάνει και φρίττω! Για να αισθάνεται ο κάθε Ολλανδός και Σουηδός παληκάρι, ανθρωπιστής και κλάιν μάιν υποδαυλίζει την εγγενή καφρίλα του Έλληνα, ο οποίος από την άλλη αντί να κοιτάξει να καλλιεργήσει μερικές από τις απαραίτητες γαμημένες αξίες ενός πολιτισμένου και ευννμούμενου κράτους (το αρχαιοελληνικό παρελθόν μας μάρανε και το' χουμε κάνει πιπίλα που δε λιώνει) μου κάνει τη μπατσαρία της Ευρώπης και μου σκύβει σαν καλός ραγιάς το κεφάλι. Σε τί ακριβώς διαφέρουμε από τον undereducated αμερικανικό στρατό στο Ιράκ;

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009 στις 10:19:00 π.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα