Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Στο μέλλον θα είμαστε όλοι κωλόγριες.


Ρία μου, σου γράφω e-mail από το καινουργιο άηφον του Μανωλάκη, είναι μούρλια, του το πήραμε δώρο χτες κι ακόμη δεν το έχει πιάσει στα χέρια του χαχαχα.

Προχτές πήγαμε στο Μέγαρο και είδαμε τους ναπάλμ ντεθ, με τον τζέλο μπιάφρα γκεστ. Τϊ να σου πω βρε Ρία μου, εγώ δεν ενθουσιάστηκα καθόλου, πήγα γιατί επέμενε ο Κωστάκης μου που τους έχει αδυναμία, αλλά ήτανε λίγο ξενερουά. Δεν παίξανε ούτε το του ντρανγκ του φακ, ούτε το καλιφόρνια ουμπεράλες, μόνο το ναζί πανκ φακόφ, ευτυχώς κι ένα που ήξερα.

Γερασμένοι μου φάνηκαν, τί να πω. Θα μου πεις είναι και εξήντα χρονών πια αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, ο όζυ είναι τα διπλάσια και ακόμη κρατιέται, τον είδαμε πέρσι και ήταν όπως ήτανε και τότε παλιά στο φεστιβάλ, πώς το λέγανε; Αυτό που κάνανε στη Μαλακάσα; Τέλος πάντων, χάλια ήτανε, τσάμπα τα 5000 ευρώ.

Άσε που ήτανε γεμάτο αναρχοκάφρους, που είχανε έρθει μόνο και μόνο για να τα σπάσουνε και να θυμηθούνε τα παλιά. Χοροπηδάγανε σαν τα τζόβενα, ένας πήγε να μου βγάλει το μάτι με τη μαγκούρα. Αφού μες' τη μέση του ναζί πανκ φακόφ αρχίσανε να σκαρφαλώνουνε πάνω στα καθίσματα κι ένας δυο πιο μικροί ανεβήκανε στη σκηνή να πηδήξουνε. Αναγκαστήκαμε να πάμε να κάτσουμε πίσω μη μας έρθει κανείς στο κεφάλι, και δε βλέπαμε τίποτα. Πολύ χαλια ήτανε Ρία μου, σου λέω, καλά έκανες και δεν ήρθες. Του αρέσανε του Γιωργάκη οι άηρον μέηντεν;

Αυτά, σ' αφήνω τώρα γιατί ο εγγονός μου μου τραβάει το άηφον από το χέρι, έχει λυσσάξει, πάω.

Χρόνια πολλά πολλά πολλά και του χρόνου, ευτυχισμένο το 2060!

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Νάρκισσος είπε...

Μ' έχει πιάσει σπαστικό γέλιο, και από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστεί το γατί με το άκρως απορημένο βλέμμα που συνηθίζει να παίρνει όταν ακούει ανησυχητικούς θορύβους, και με βλέπω να κατουριέμαι.

(Γιατί μου σπρώχνετε το υπαρξιακό μου, ρε; Γιατί;;;; Βαλτοί είστε όλοι;;;Κι εγώ πώς θα αναπαραχθώ με τέτοιες συνθήκες, μου λέτε, εεε;; XP )

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011 στις 11:30:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ωχ... αν έχεις υπαρξιακά (ιδίως αυτού του είδους) καλύτερα να με αποφεύγεις σαν την πανούκλα (που της μοιάζω κιόλας) XD

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 στις 8:48:00 π.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα