Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Docor doctor please!

Ο κύριος αριστερά στη φωτό είναι ψυχίατρος ειδικευμένος σε θέματα ταυτότητας φύλου. Δουλεύει στην κλινική ταυτότητας φύλου του νοσοκομείου Charing Cross, στο Λονδίνο. Από 'κει τον ξέρω. Με τον σύζυγό του ήταν μαζί για 11 χρονια, πριν παντρευτούν το Μάιο του 2006, από τα πρώτα ζευγάρια που κάναν χρήση του Βρετανικού νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης.





Χάρηκα όταν βρήκα αυτές τις φωτογραφίες στο ίντερνετ και του το ανέφερα στην τελευταία μας συνάντηση (δεν ξέρω αν θα τον ξαναδώ). Κάτι πρέπει νά 'πα στραβά όμως, έμπλεξα και λίγο τη γλώσσα μου (κωλοαγγλικά) δεν έπιασα και το σχόλιο που έκανε (για τη φουστανέλα, που είναι το ίδιο πράμα με το κιλτ). Ξαφνικα πρόσεξα οτι είχε κατακοκκινήσει. Κατάφερα να τον κάνω να νοιώσει άβολα. Δεν είναι δύσκολο βέβαια αυτό για τους Εγγλέζους, αλλά αυτός είναι Σκωτσέζος.

Δεν πρόφτασα να του πώ λοιπόν, οτι είμαι περήφανη γι' αυτόν. Δεν πρόφτασα να του εξηγήσω οτι εμείς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και χαίρομαι που μπορεί αυτός να το κάνει.

Καλύτερα όμως γιατί θ' ακουγόταν τελείως... cheesy.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Provato είπε...

να του στείλεις ένα mail με όσα θέλεις να του πεις, είναι σωστό κ για σένα αλλά κ για κείνον, όχι;

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 στις 11:21:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Το σκέφτηκα αλλά μετά είπα, άσε. Μην του βάζω και δουλειά για το σπίτι του ανθρώπου... Ίσως τον ξαναπετύχω κάποια στιγμή, τώρα πάει και κάνας μήνας, θα τό 'χει ξεχάσει.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 στις 5:49:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

Είναι παντού και πάντα καλοσιδερωμένοι.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 στις 3:56:00 μ.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα