Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

SHALOM ISRAEL!!!

Ζήτω το Έθνος του Ισραήλ!
Λευτεριά στον αδελφό Ισραηλινό λαό!



Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την άνανδρη επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στους άνδρες της Flotilla 13 με σκουπόξυλα και κουζινομάχαιρα οι λεγόμενοι "ακτιβιστές" του λεγόμενου "Στόλου της Ελευθερίας", στα διεθνή χωρικά ύδατα του Ισραήλ. Τιμή στους δύο ήρωες που τραυματίστηκαν ελαφρά και τους δύο που τραυματίστηκαν επιπόλαια, σ' αυτήν την πράξη πειρατείας!

"Οι κομμάντος του ναυτικού μας ήταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν πολιτικούς ακτιβιστές που είχαν σκοπό να διαμαρτυρηθούν, κι όχι εκπαιδευμένους μαχητές δρόμου. Οι ταραξίες στο επάνω κατάστρωμα που σιγά σιγά φτάσαν τους 30, έδερναν αλύπητα τους 30 περίπου κομμάντος που συνεχώς γλιστρούσαν με τα σκοινιά τους ένας ένας από τα ελικόπτερα" -εξ οιδίοις όμασι μαρτυρία του Ron Ben Yishai, αποσπασμένου δημοσιογράφου που συνόδευε την αποστολή.

"Εκπαιδευμένοι μαχητές δρόμου!!!" Αυτούς είχαν ν' αντιμετωπίσουν οι άνδρες του Ισραηλινού ναυτικού κατά το ρεσάλτο τους, κι όχι τίποτα ειρηνικούς ακτιβιστές!!!



Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!

Η διεθνής κοινή γνώμη είναι ανάστατη με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραηλινό Υπουργείο Αμύνης. Στο παρακάτω απόσπασμα είναι φανερό πώς οι στασιαστές επιτέθηκαν στους άνδρες της Flotilla 13 με του που οι τελευταίοι πατήσαν το πόδι τους στο πλοίο τους:




"Η Ισραηλινή Δύναμη Άμυνας είναι ο καλύτερος στρατός στον κόσμο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους είχαν σκοτώσει όλους. Εδώ, σκοτώσαν μόνο 15". -Haim Cohen, Ισραηλινός πολίτης, 52 ετών.

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Tic Tac είπε...

Το μονο καλο του Ισραηλ, οι AOL και η Dana...

Crucify the rest.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 στις 11:23:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Σουηδοί είναι οι Army of Lovers. Ο μελαχροινούλης μόνο έχει Εβραϊκή καταγωγή (το τσέκαρα τώρα στη Wikipedia).

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 στις 1:05:00 μ.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα