Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Γελώ πετώ και τραγουδώ (κάτι τέτοιο)

"Say, whoever you are, you know what Freud said about dreams about flying? He said it means you are really dreaming about having sex."
"Really? Then tell me, what does it mean when you dream about having sex?"
-- Rose Walker and Dream

Χάραζε και περπατούσα στους κρυφούς δρόμους ενός μυστικού Μπράιτον. Περιεργαζόμουν ένα κρανίο, φτιαγμένο με δέρμα, βότσαλα και κοχύλια. Ήταν τοποθετημένο σ' ένα τραπέζι με κεριά και προσφορές, σαν βωμό, στην είσοδο ενός υπόγειου. Γύρισε και με κοίταξε ερωτηματικά και λίγο επιθετικά. Πήγα παρακάτω, κάτι με τρόμαξε, αισθάνθηκα ν' απειλούμαι.

Άρχισα να παίρνω φόρα, άπλωσα τα χέρια μου και απήγγειλα με βαθειά, ντεθικιά φωνή βόθρο:

North wind hear my cry take me high to Odin in the sky and fly. [sic]

Το πρόσωπό μου ήταν σαν μάσκα από σούπερ κακό της Μάρβελ, ή luchador rudo, με δαιμονικά μάτια και χωρίς στόμα. Ένοιωσα τον άνεμο να μ' αρπάζει απ' τα μπράτσα και να με σηκώνει. Άρχισα να περπατάω στον αέρα και το στήθος μου γέμισε με θόρυβο και ταραχή μαζί κι ενθουσιασμό- επιτέλους, τα κατάφερα, πετάω. Τα φτερά μου ήταν τέσερις μαύρες σκιές στους τοίχους του στενού, και ξεδιπλώθηκαν ξαφνικά. Ανέβηκα ψηλά-

- κι έφαγα μια κλωτσιά.

"Ψιτ, ε. Είσαι καλά;"

(Μετά μου εξήγησε οτι δεν μπορούσε να καταλάβει αν έβλεπα εφιάλτη ή είχα ονείρωξη, αλλά μιας και ξέρει που παθαίνω παράλυση ύπνου με ξύπνησε για νά 'ναι σίγουρη. Κι εγώ δεν είμαι σίγουρη, μάλλον θα είχα ξυπνήσει από μόνη μου, γιατί είχα αρχίσει να περνάω σε διαυγή φάση. Πάντως γέλαγα, και την καθησύχασα, γύρισα πλευρό και ξανακοιμήθηκα).

7 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous ysterografo είπε...

"Τα όνειρά σου μην τα λες γιατί μια μέρα κρύα, μπορεί και οι φροϋδιστές να' ρθουν στην εξουσία".
Σοφός Σαββόπουλος.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 στις 11:52:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Τα όνειρά μου είναι θερμά σαν πύρινο λεμόνι
Τις δε ξουσίες τις προτιμώ με φέτα από πεπόνι.

(σόρυ μόλις ξύπνησα :)

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 στις 12:25:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Anonymous ysterografo είπε...

Χαχαχαχα! Καλά μου έκανες, μου άξιζε.
Καλημέρα!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 στις 3:04:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger Νάρκισσος είπε...

Αχαχαχαχαχα απλώς υπέρτατο. Ιδίως η απαγγελία.

(Εγώ πάλι, ρε γαμώτο, πάσχω από κάποια περίεργη κατάρα και δεν έχω δει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σεξ στον ύπνο μου. Κάτι ψευτοχαμουρέματα μόνο, κι αυτά σπανίως, και πάντα πάνω στο καλύτερο συμβαίνει κάτι τρελό, του τύπου, πόλεμος-σεισμός-λοιμός-καταποντισμός, και καταστρέφεται η φάση και ξυπνάω. Τον υπόλοιπο καιρό, ονειρεύομαι απλώς ότι με κατασπαράζουν τίγρεις, λιοντάρια, σκύλοι και διάφορα άλλα χαριτωμένα ζωάκια, και ξυπνάω ουρλιάζοντας.

Το μωρό, πάλι, έχει προφανώς συνδρομητική nova στον ύπνο του, διότι ονειρεύεται σχεδόν αποκλειστικά κάτι απιστευτάμπλ τσόντες και ξυπνάει, το κωλόφαρδο πλάσμα, με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Τη μοναδική φορά που μου ξύπνησε κάθιδρος από εφιάλτη και κόντευε να βάλει τα κλάματα, τον ρώτησα τι έβλεπε, και μου είπε ότι τον είχαν βάλει σε ένα δωμάτιο με σαράντα περίπου καλλονές, και του είπαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν τις πάρει όλες. Κι εκείνος, φρίκαρε λέει γιατί δεν ήξερε ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ και φοβήθηκε ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.

Όχι για να δεις τι τραβάω. )

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 στις 8:06:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν το ήξερα ότι τα περνάτε τόσο καλά εσείς εκεί στο Μπράιτον! Ελπίζω να έχω αντίστοιχες εμπειρίες σε μερικές μέρες που θα επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη :)

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 στις 11:51:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ναρκίσσα,
Χμ, είναι απλό. Έχεις κι εσύ συνδρομή με την Nova αλλά μόνο για το Discovery Channel. Ομοίως κι εγώ έχω για κάποιο χαζό κανάλι που δείχνει όλο φάνταζι και σάι-φάι, κι έχω πήξει στα άξιον μούβις. Χάθηκε λίγο Κάντι-Κάντι, δεν καταλαβαίνω.

OK, το μωρό είναι προφανές πως έχει αυτό που λέμε charmed life, ποσότητα στον ύπνο και ποιότητα στον ξύπνιο, χιχιχι :)

Άσχετο, λιοντάρια και τέτοια βλέπω κι εγώ... θα σου κάνω αφιέρωση ένα ποστ από ένα κλασσικό που μού 'χει μείνει και μ' άρεσε πολύ. Ονειροκρίτης θα το κάνουμε εδώ μέσα μου φαίνεται... :)

Σάιλεντ,

Αυτό ήταν το Μπράιτον των ονείρων. Το πραγματικό επίσης μια χαρά είναι! Έρχεσαι; Στειλε μέηλ αν θες να βρεθούμε, ε; Θα χαρώ να σε ιδώ! :)

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 στις 8:03:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Καλά, εννοείται-θα σου στείλω μέηλ και για κάτι άλλο εξάλλου. Σε λίγες μέρες όμως γιατί τώρα έχω μπλέξει με ένα κούταβο και δεν σταματάω λεπτό...

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 στις 6:47:00 μ.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα