Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Άλκη καλεί Καριμπού, μ' ακούς Καριμπού;

(Ευχαριστώ το gaypatras.gr για το λινκ στο βίντεο)



ΟΚ, πέρα από το γεγονός οτι "Άλκη" λένε ένα είδος τάρανδου και σαν όνομα ήρωα σε σειρά είναι το πιο γλιτσερό κλισέ που υπάρχει, ένα μεγάλο μπράααβο, μέσα από την καρδιά μου, και στον Παπακαλιάτη και στους ηθοποιούς του.

Στους ηθοποιούς του γιατί εγώ αν με βάζανε να πώ τέτοιους διάλογους θα είχα λοιώσε ρε παιδιά, απ' τα γέλια. Σκόνη θά 'χα γινεί. Τελικά θέλει κότσια για να παίζεις σε σαπουνόπερα.

Στον Παπακαλιάτη μπράβο επειδή (ο ίδιος ή κάποιος από τους συνεργάτες του) έκατσε κι έκανε μια στοιχειώδη έρευνα για το θέμα του και δεν έγραψε ό,τι μαλακία του κατέβηκε (εκτός από ΄κει που λέει για τον καλό γιατρό στη Γαλλία- αυτό ήταν μπούρδα). Η Χριστίνα του είναι στερεότυπο, αλλά είναι στερεότυπο αληθινής τρανς γυναίκας. Δηλαδή δεν είναι καρικατούρα, υπάρχει στάνταρ. Εγώ μια φορά αναγνώρισα ανθρώπους στο πρόσωπό της, κι ας έβαλα τα γέλια. Ιδίως σ' αυτό το "δεν είμαι τραβεστί, γυναίκα είμαι"... σου λέω, μου σηκώθηκε η τρίχα.

Τέλος πάντων, σαπουνόπερα είναι, μην το παρατραβάμε. Για όποιον ήθελε πιο βάθος, ή πιο άρτε, φέτος είχε ο μπαξές και Στρέλλα και Μαύρο Λειβάδι. Συγκομιδή.

Τοτό, κάτι μου λέει πως δεν είμαστε πια στα 90'ς.

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

Βρε συ μήπως ν' αρχίσω να ξαναβλέπω ελληνική τηλεόραση;

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 στις 11:36:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

Η υπόκρουση με τον Μπαχ είναι λίγο too much...

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 στις 11:37:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger les_boi είπε...

τελικά έφτασε στο t, ξεκίνησε απ'το g πέρασε στο l, λογικά θα χε και b τι στο διάλο... και αναρωτιέμαι εγώ αυτή η κοπέλα που οικογένεια δεν έχει κ έφυγε μικρή απ'το σπίτι της κτλ πως σκατά κατάφερε να βρει τέτοια σπιταρώνα και να τη βγάζει με τη φωτογραφία και να χει και τόσο αυστηρό ηθικό κώδικα με την πορνεία; δεν είναι απλά θέμα βάθους πρόκειται για ευπώλητη βλακεία
α και όντως το περι γιατρού στη γαλλία είναι τρομερή ακυρίλα, είναι απ'τις χώρες με τις πιο αυστηρές προυποθέσεις για εγχειρήσεις κτλ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010 στις 2:47:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Γι' αυτό πρόκοψε, επειδή είναι ηθική και τίμια κοπέλα κι εργάζεται σκληρά, σαν το Βασιλάκη Καΐλα.

Αυτό για τη Γαλλία εγώ λέω οτι είναι πατάτα επειδή δεν φημίζεται για την ποιότητα των γιατρών της στη συγκεκριμμένη επέμβαση. Οι δύσκολες πλένουν με dr Suporn.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 στις 2:22:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Τομ, η υπόκρουση με Μπαχ είναι μπλιαχ.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 στις 7:29:00 π.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα