Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Chole von Schadenfreude, Αναπληρώτρια Miss Επιχαιρεκακία 2009.



Είναι πέντε τραβεστί πάνω σε μια σχεδία, στη μέση του Ειρηνικού. Ξαφνικά, βλέπουν ένα μπουκάλι να επιπλέει. Το ανοίγουν και βγαίνει ένα τζίνι. Τις κοιτάζει καλά καλά, τις μετράει στα δάχτυλά του και τους λέει: "Κανονικά έχω τρεις ευχές για όποιον με βγάλει από το μπουκάλι αλλά επειδή είστε πέντε, θα σας δώσω από μία στην καθεμιά για να μοιραστεί το πράγμα. Άντε, ξεκινάτε".

Η πρώτη τραβεστί, χοροπηδάει όλο χαρά και λέει "Θέλω να γίνω η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου!!!"

Το τζίνι κουνάει το κεφάλι του, χτυπάει παλαμάκια και η τραβεστί μεταμορφώνεται στην πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, τύφλα νά 'χει η ίδια η Μπάρμπι. Το βλέπει αυτό η τελευταία στη σειρά, που ήταν κι η πιο άσχημη απ' όλες και αρχίζει να γελάει.

Το τζίνι περνάει στη δεύτερη τραβεστί. "Εσένα ποιά είναι η ευχή σου;" ρωτάει. "Θέλω να με κάνεις ακόμη πιο όμορφη από αυτήν" λέει εκείνη και δείχνει την πρώτη. Το τζίνι ανασηκώνει τους ώμους, αγνοώντας τις στριγγλιές της πρώτης τραβεστί και κάνει την δεύτερη την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Η τελευταία τραβεστί, πέφτει κάτω από τα γέλια.

Η τρίτη τραβεστί λέει κι αυτή οτι θέλει να γίνει η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, το ίδιο κι η τέταρτη. Μέχρι να τους πραγματοποιήσει τις ευχές το τζίνι και να σταματήσουν να ξεμαλλιάζονται, η πέμπτη τραβεστί κοντεύει να φύγει έξω απ' τη σχεδία απ' τα γέλια. "Αυτή" σκέφτεται το τζίνι "θα μου ζητήσει καινούργια σπλήνα έτσι που πάει".

"Ποιά είναι η ευχή σου, ω γελαδερή κυρά μου;" ρωτάει φωναχτά.

Η τέλευταία τραβεστί της σχεδίας, σηκώνεται με κόπο, σφουγγίζει τα μάτια της και δείχνει τις άλλες. "Θέλω να τις ξανακάνεις όλες όπως ήταν πρώτα", λέει.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

...εδώ κολλάει το "κλπ κλπ όποιος γελάει τελευταίος"??

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 στις 9:43:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Καλύτερα... ή μάλλον κακότερα :)

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 στις 6:11:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

Με την κακία έμεινε - αφού θα μπορούσε να πει να γίνει αυτή η ομορφότερη.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 στις 5:15:00 μ.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα