Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Οι φασίστες μπλόγκερ χτυπούν.

Θέλετε ένα παράδειγμα εντελώς ξεκάθαρου αντισημιτικού λόγου, με το πρόσχημα της συμπαράστασης στους καημένους τους Παλαιστίνιους (που στην πραγματικότητα τους έχουνε χεσμένους); Όχι, για να μη μου λέτε οτι δε φαίνεται. Ορίστε (υπογραμμίζω εγώ):

Οι βασιλικότεροι του βασιλέως.. [δε βάζω λινκ ακόμη, δείτε στα σχόλια]

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ..

Καλούμε τις Κυβερνήσεις του Ισραήλ και της Αιγύπτου να σταματήσουν αμέσως τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να επιτρέψουν στις ανθρωπιστικές αποστολές να εισέλθουν στην περιοχή και να σώσουν τα παιδιά, τις γυναίκες, τους ασθενείς και όλους τους Παλαιστίνιους που υποφέρουν, επειδή θέλουν να έχουν τη δική τους πατρίδα, όπως όλοι οι άνθρωποι.[Εκτός από τους Εβραίους, εννοεί]---------------------------------------------------------------------

Κάποτε σας έφερε κάποιος σε μια ξένη γη, την οποία σκλαβώσατε και κατακτήσατε βίαια, λέγοντας σε όλους τότε, πως ο Θεός σας έδωσε το δικαίωμα αυτό, διαλλέγοντας δήθεν εσάς, την χειρότερη, αγριότερη και πλέον αχάριστη φυλή, ανάμεσα απο όλες τις φυλές της γής.
Το μεγαλύτερο ψέμμα όλων των εποχών ξεκίνησε την φιδοειδή του πορεία.

Κάποτε σας κατέκτησαν και σας εξαφάνισαν, διασκορπίζοντάς σας σε όλο τον κόσμο.
Σας βγήκε σε καλό, και το εκμεταλευτήκατε στο έπακρο, διότι αναμιχθήκατε με τους λαούς που σας φιλοξένησαν, απομυζώντας τους χωρίς ποτέ να τους προσφέρετε κάτι, εκτός κι αν είχατε δεκαπλάσιο κέρδος.
Μπήκατε σε θέσεις κλειδιά στις κυβερνήσεις τους, όπως τα υπουργεία εξωτερικών, τύπου, και οικονομίας, κρατώντας τους έκτοτε κυβερνώντες πάντοτε στο χέρι.


Κάποτε σας σκότωναν σε θαλάμους αερίων και σας έκαιγαν σε φούρνους, κάνοντάς σας σαπούνια. Και αυτό το εκμεταλευτήκατε στο έπακρο, κάνοντας τον υπόλοιπο κόσμο να σας λυπάται, και να σας προσφέρει κάθε βοήθεια, δημιουργώντας όλα τα κράτη σχεδόν νόμους για χάρη σας, για δική σας προστασία και άσυλο, παραμελώντας τα δικά τους συμφέροντα.

Πάντοτε εσείς παίζατε τον ρόλο του θύματος, και μάλιστα τέλεια, και τα θύματά σας τον ρόλο του θύτη. Πάντοτε εσείς είχατε την προστασία των ισχυρών της γής, σε σημείο να κάνετε συνεχώς μέχρι και εγκλήματα πολέμου και ταυτόχρονα, δεν αναγνωρίζετε τα διεθνή δικαστήρια, όπως αυτό της Χάγης, ενώ άλλους ηγέτες, τους στέλνετε για μικρότερα παραπτώματα να δικαστούν εκεί.

Φτάσατε στο σημείο, να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο στην ανθρωπότητα, μα εκ του ασφαλούς πλέον, γιατί τώρα κανένας δεν μπορεί να σας αντιπαρατεθεί, γιατί όλοι σας χρωστάνε, είστε κύριοι του χρήματος και κάτοχοι του παγκόσμιου αποθέματος χρυσού στον κόσμο.

Φτάσατε στο σημείο να σκοτώνετε παιδιά[υπενθυμίζω οτι μιλάει για τους Εβραίους γενικά, σε όλο το κείμενο], με δικαιολογίες ευτελείς, πως απο πίσω τους κρύβοντας τρομοκράτες.
Ακόμη κι έτσι να ήταν, σε κανένα πολιτισμένο κράτος της γής δεν θα πυροβολούσε κάποιος ένα παιδί, για να σκοτώσει κάποιον τρομοκράτη που δήθεν κρύβεται πίσω του [Τι μας λες, κανείς δεν σκοτώνει παιδιά... Ρε δεν πάτε στο διάολο...].
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ -ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Η ΕΝΑΝ ΑΜΑΧΟ ΠΟΛΙΤΗ, ειδεμή λέγεται ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Φτάσατε στο σημείο, να γίνετε χειρότεροι απο τους δημίους σας..
Φτάσατε στο σημείο, να δικαιωθεί ο δήμιός σας, όταν έλεγε για δικαιολογία, "κάποτε, θα με δικαιώσει η ιστορία.."Όντως τον δικαίωσε, βλέποντάς σας να κάνετε τόσα ειδεχθή εγκλήματα, ασταμάτητα εδώ και 50 τόσα χρόνια, υπό τις ευλογίες και την ανοχή των ισχυρών σας συμμάχων.

Μα αφού τόσο πολύ γαντζωθήκατε στις προφητείες που σας βολεύουν, μην ξεχάσετε ποτέ και την τελευταία, της Αποκάλυψης..και ειλικρινά, είναι πέρα για πέρα αληθινή, μόνο που δεν καταλάβατε ούτε πιστέψατε ποτέ, πως μιλάει για το τέλος σας..

Λυπάμαι, λυπάμαι..
Μέχρι και κάποιοι φίλοι μου εδω που ζω, και που είναι Εβραίοι, αισθάνονται ντροπή και αγανάκτηση, για όσα οι ομοεθενείς τους πράττουν τις ημέρες αυτές.. [Οι Ισραηλινοί είναι "ομοεθνείς" των Εβραίων.]Η οργή αρχίζει και πνίγει όλον τον πολιτισμένο κόσμο, όλοι αγανακτούν πλέον με την παράφορη αδικία..σταματήστε επιτέλους τα εγκλήματα εναντίον αμάχων..
Θα ήθελα να ήξερα, τι ψυχή θα παραδώσετε στον Θεό σας, εκτός αν ο Θεός σας, συγχωρεί κάθε δικό σας έγκλημα, γινόμενος συνένοχος σε φόνους παιδιών..

ΦΤΑΝΕΙ...ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΜΑΧΟΥΣ...ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...
Είπα: ο λόγος μίσους προς τους Εβραίους είναι ευδιάκριτος, αναφέρεται και απευθύνεται στους Εβραίους και όχι στο κράτος του Ισραήλ. Τέτοια δημοσιεύματα, είναι όχι μόνο ρατσιστικά, είναι και παράνομα και καλά θα κάνουνε οι καριόληδες που τα γράφουνε να κρύβονται και να μην τα υπογράφουνε με τα ονόματά τους, γιατί υπάρχουνε και δικαστήρια και δεν κάθονται πάντα σε έδρανα.

Φασίστες ρατσιστές κουφάλες, το μίσος σας με κάνει να ξερνάω από αηδία κι οργή. Το μίσος σας είναι ο λόγος και είναι η αιτία που πεθαίνουνε γυναικόπαιδα στην Παλαιστίνη, σέ όλον τον κόσμο. Ο πόλεμος είναι ανάμεσα σε μας κι εσάς κι εσείς ψοφάτε από την αρρώστια που σας τρώει τα σωθικά. Είστε οι φορείς της συναισθηματικής πανώλης και θα σας σβήσουμε από το πρόσωπο του κόσμου, μια και καλή για να βρούμε την υγειά μας.

21 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger winnie είπε...

Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι, ρε Στάσσα; Και γιατί υπογράφουν ως ΟΙ Έλληνες μπλόγκερ; Εγώ κι εσύ και εκατοντάδες άλλοι δεν είμαστε Έλληνες ή δεν είμαστε μπλόγκερ;
Μου κάνει τρομακτική εντύπωση που τα ξεράσματά τους τολμάνε να τα γράφουνε επισήμως και τόσο ευθαρσώς.
Και έχεις δίκιο. Ο πόλεμος είναι ανάμεσα σε μας κι αυτούς. Όλους αυτούς. Απανταχού γης.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger αμμος είπε...

Στάσσα έψαξα με κάποιες exact phrase στο google και μου βγάζει το αρχικό κείμενο ενός μπλόγκερ που έχει μόνο την πρώτη παράγραφο (Εμείς οι Έλληνες bloggers...όπως όλοι οι άνθρωποι). Το κείμενο που παραθέτεις από αυτό το σημείο και πέρα είναι όντως μνημείο ρατσισμού και αντισημιτισμού, δε το βρήκα όμως κάπου αλλού από το μπλογκ σου. Υπάρχει η εκδοχή
α) να ήταν αυτό το αρχικό του κείμενο και να το μάζεψε ο ίδιος
β) να έγιναν προσθήκες από κάποιον άλλο στην πορεία.
Όπως και να 'χει ξανατσέκαρε την πηγή σου (ελπίζω να μην παρεξηγηθείς με την προτροπή). Φιλιά.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 5:00:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

winnie:
Κάτι Ελληνοκαναδοί μπλόγκερς είναι, ο ένας μάλιστα έχει και τη φάτσα του φωτογραφία (είναι ένας μπουνταλάς λεχρίτης που τραγουδάει σκυλάδικα σ' ένα κλαμπ "Romeo" στο Τορόντο). Και το όνομά του, λέγεται Νίκος Ράμμος. Όχι μόνο έχουνε το θράσος να τα γράφουνε, τα υπογράφουνε και με το όνομα και τις φάτσες τους.

άμμος:
Κοίτα στα σχόλια πέντε ποστ πιο κάτω (Κάθε κριτικη ενάντια στο Ισραήλ...). Μου αφήσανε ένα σχόλιο, από 'κει τους βρήκα. Το μπλογκ είναι το κοινό μπλογκ που υπογράφουν οι jenny, καναδός και σερραίος. Όχι, δεν το μαζέψανε, ακόμη εκεί είναι, ολόκληρο. Αν προσέξεις το κείμενο είναι χωρισμένο από μια γραμμή μετά τις δύο πρώτες παραγράφους. Προφανώς, αυτό είναι το κυρίως "μήνυμα", για να είναι πολιτκά ορθό και καλά, και το υπόλοιπο είναι ο σχολιασμός του συντάκτη... και η αληθινή αιτία που δημοσιεύεται (αντί για το ενδιαφέρον για τους Παλαιστίνιους).

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 6:36:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger winnie είπε...

Και με ποιο δικαίωμα υπογράφουνε ως ΟΙ Έλληνες μπλογκερ; Βρε ουστ, φασιστόσκυλα του κερατα!

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 7:20:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stella είπε...

οποιος εχει διαφορετικη γνωμη απο εμας δεν ειναι φασιστας!
απλα εχει διαφορετικη γνωμη απο εμας για πολλους λογους,ιδιοσυγκρασιας,πολιτικους,οικονομικους
για χιλιους δυο λογους!

Εμενα εμετικα μου φαινονται αυτα το οτι ολοι λυπουνται και δεν κανουν τπτ να σταματησει ο πολεμος που χανονται ζωες και απο τις 2 πλευρες!

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 8:25:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger αμμος είπε...

Αν σε καθησυχάζει κάπως, στην ελληνική μπλογκόσφαιρα έχει κυκλοφορήσει η πολιτικά ορθή εκδοχή της πρώτης παραγράφου, μπόρεσα να βρω μόνο αυτό το κείμενο και το έψαξα λίγη ώρα (φαίνεται ότι κοπυπόσταραν κυρίως από ένα άλλο μπλογκ, του anemos5, το οποίο νόμιζα ότι ήταν και η αρχική πηγή).

Για τους Καναδούς φασίστες έχεις απλώς δίκιο, βέβαια.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 8:29:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger αμμος είπε...

@Στέλλα
δε θέλω να καταχραστώ το χώρο, αλλά όποιος γράφει αυτά που έχει υπογραμμίσει η Στάσσα είναι φασίστας με τη βούλα. Αυτές οι απόψεις υποστήριξαν "θεωρητικά" το Ολοκαύτωμα.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 8:32:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger winnie είπε...

Ο φασίστας είναι φασίστας, πώς να το κάνουμε, ο ρατσιστής είναι ρατσιστής, και ο Αλέξανδρος ήταν όντως φονιάς, όπως είναι όλοι οι κατακτητές, πάντα και παντού.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 9:03:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger gay super hero είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 9:28:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

ΟΚ, Στέλλα, για μένα τέλειωσες εδώ, μην ξανασχολιάσεις στο μπλογκ μου. Ξέρω, χέστηκες, εσύ προτιμάς τα μπλογκ ευρείας κυκλοφορίας σαν του Cobedn. Άει ξεφορτώσου μας τώρα.

Και για να μην αναρωτιέσαι, το πρώτο σου σχόλιο, εκείνο που έλεγες οτι και καλά δεν αντιπαθείς τους Εβραίους, σβήστηκε εν όψει του σχολίου από το μπλογκ του Cobden, επειδή οι κλαπαρχιδιές, εδώ δεν περνάνε. Τα υπόλοιπα είναι ομοφοβικά και φύγανε αέρα.

Εδώ μέσα, φασιστικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια δεν έχουνε καμμία θέση και θα σβήνονται μόλις τα πάρει το μάτι μου. Επίσης δεν θα ανεχτώ σχόλια από άτομα που έχουν επιδείξει φασιστική, ομοφοβική ή ρατσιστική συμπεριφορά στο παρελθόν

Τα παράπονά σας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Gay Superhero, από εσένα περιμένω μια εξήγηση για το αμφιφυλοφοβικό σχόλιο. Και νά 'ναι της προκοπής.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Άμμος:
Αν κοιτάξεις στα σχόλια θα δεις οτι και ο ανεμος5, και όποιος άλλος δήλωσε οτι θα αναδημοσιεύσει την "έκκληση", επικρότησε το αρχικό ποστ και για τα ρατσιστικά σχόλια, μόκο δαγκωτό. Χαίρομαι να βλέπω τους φασίστες να κρύβονται. Θέλει όμως ο φασίστας να κρυφτεί και το μίσος δεν τον αφήνει, είδες τί έγινε.

winnie:
Όπως τό 'πες. Άντε και με το Μεγαλέξανδρο, σιγά μην κωλόσουμε να πούμε οτι ήταν χασάπης. Κατά τ' άλλα ήταν ο αγαπημένος μου σουπερήρωας. Μαζί με τον Τζένγκις Χαν. XD

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger gay super hero είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger gay super hero είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Gay super hero:
Δε με καλύπτεις. Καθόλου δε με καλύπτεις. Εσύ που ξέρεις ποιά είναι η σεξουαλικότητα του καθένα; Την καταλαβαίνεις έτσι από αυτά που γράφουνε στο προφίλ τους στο gaydar; Σοβαρά; Γιατί κι εγώ ξέρω κάτι στρέητ που καταλαβαίνουνε ποιές λεσβίες είναι όντως και ποιές το παίζουνε για να τους καυλώσουνε... από αυτά που φοράνε. Τα ίδια σκατά δηλαδή: "δεν είναι μπάι, λέει έτσι για να βγάλει γκόμενο".

Εξάλλου έγραψες "μην ανησυχείς δεν υπάρχουν bisexual." Δεν έγραψες "δεν είναι μπαϊσέξουαλς αυτοί που γράφουν έτσι κι έτσι στο προφίλ τους". Αρχίδια κοινωνιολογική παρατήρηση λοιπόν. Έννοια σου και τ' ακούσαμε κι από άλλους αυτά για τις κοινωνιολογικές παρατηρήσεις: "δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτοί είναι αράπηδες", δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους αλλά έτσι είναι αυτοί τί να κάνουμε" και πάει λέγοντας.

Τέλος πάντων και για να μη λέμε μαλακίες τώρα και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εγώ ό,τι άντρες έχω γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας που δηλώνανε μπαϊσέξουαλς, δεν το κάνανε για να το παίξουνε άντρες, εννοούσανε οτι θέλανε να τους πηδήξω. Άρα μαλακίες λες.

Δε θα σου σβήσω τα σχόλια, αλλά να προσέχεις πολύ πώς εκφράζεσαι από 'δω και μπρος γιατί είμαι στο τσακ. Ιδίως αν θες να εξακολουθείς να έχεις τη σημαία με το ουράνιο τόξο στο άβαταρ- άσε μόνο το ρόζ καλύτερα. Αυτά.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 5:13:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Καλά, μ' έχετε γαμήσει τελείως εσείς εδώ έτσι; Μια η Στέλλα που μου βγαίνει ρατσίστρια και ομοφοβική, μια ο gsh που είναι το ίδιο αλλά το έχει εσωτερικεύσει μέχρι εκεί που δεν πάει... κι εγώ ψάχνω να βρω συμμάχους σ' εσάς; Γαμώ τη παναγία μου μέσα. Δεν πάτε όλοι στο διάλο λέω γω... Σας βαρέθηκα! Όλοι για την πάρτη σας είσαστε μόνο και δε σας νοιάζει κανένας άλλος.

Μπλιαχξ...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 5:17:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Δε μου λες βρε γελοίο υποκείμενο, Gay Super Hero, ξεχνάς σε ποιανής το μπλογκ σχολιάζεις, κι επιμένεις οτι δεν υπάρχουνε μπαϊσέξουαλς; Μήπως θες να μου πεις οτι δεν υπάρχω κι εγώ; Μήπως παριστάνω την αμφί επειδή.. τί αλήθεια; Θέλω να το παίξω άντρας; Φοβάμαι μη με πούνε λεσβία; Φοβάμαι μη με πουνε τραβεστί; Τί ρε βλάχο;

Κι αυτά τα σάπια, πού συγκρίνεται ο Χίτλερ με την αμφιφυλοφοβία... εδώ μέσα συγκρίνεται ρε! Εδώ είναι το μπλογκ μου και δεν μπορείς να έρχεσαι και να μου λες οτι δεν υπάρχω, επειδή διάβασες ένα προφίλ στο γκέυνταρ και σου βγήκε μάπα το καρπούζι! Θα μου πεις κι οτι δεν έχω συγκροτημένη ερωτική ταυτότητα. Βρε ούστ από 'δω. Φασιστόμουτρο.

Είπα, ρατσιστικά σχόλια και ρατσιστές σχολιαστές εδώ μέσα, δεν έχουνε φωνή ούτε θέση. Άντε και πολύ σ' ανέχτηκα.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 10:50:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger gay super hero είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Artistz είπε...

καταρχην γεια
ενα μπαχαλο ρε παιδι μου γιναμε ολοι..
δεν θα αναφερθω για τα γεγονοτα των ημερων..αυτο που ειλικρινα με εχει εξοργισει και συνεχιζει να με εξοργιζει σε οσους το βλεπω ξερεις ποιο ειναι?..οτι τοσο καιρο φωνάζουμε στους δρομους(..ξελαρυγγιαστηκαμε)ενα πολυ συγκεκριμενο πραγμα..''..οτι εμεις μιλαμε για ζωες''...τωρα ξαφνικα βλεπεις ανθρωπους να βάζουν όρους στις ζωες και να επιδιδονται σε ενα ανευ ορου σχολιασμου των αποψεων τους.... θα σου προτεινα κατι..δεν σε γνωριζω καν..εχεις ομως μια λέξη κλειδι απο οτι ειδα η οποια ειναι η λέξη ''metal''..οσοι ακουμε αυτη τη μουσική(..ακουω μουσικη σημαινει και στάση ζωης για μένα...)ξέρουμε ενα πράγμα..οτι η μουσική ξέρει να γιατρεύει και να δινει το εναυσμα για τη συνεχεια..εγω τοσο καιρο αυτο το εναυσμα δινω στον ευατο μου και ξέρεις γιατι?γιατι απο τους ανθρώπους δε μπορεις να εχεις πια απαιτησεις..μονοι τους καταστρεφουν το κοσμο..με τις αποψεις τους με τα πιστευω τους με την ιδεολογια τους(..εδω γελάμε)..με τη σταση τους..απεναντι σε αυτο το αλλογιστο που αντικριζουμε το μονο που προσωπικα που μενει ειναι να ονειρευομαι..και ας γινομαι ονειροπολος ενος ψεματος που πιστευω οτι θα αλλαξει κατι σε αυτο που ζω..για να αλλαξει ας το πιστεψω πρωτα εγω..οχι με λογια..με πράξεις..πρωτα ομως θα το ονειρευτω..καλυτερα ονειροπολος παρα φοβισμενο ανθρωπακι με σκεψεις και ιδεες..
«Σήμερα τα όνειρα είναι περισσότερο σημαντικά, όσο ποτέ άλλοτε».
Ervin Laszlo
καλη συνεχεια και καλη δυναμη...
αφιερωμενο το παρακατω τραγουδι.

The universe is hostile
So impersonal Devour to survive
So it is,so it's always been...
we all feed on tragedy.
Its like blood to a vampire
VICARIOYSLY, I LIVE WHILE THE WHOLE WORLD DIES MUCH BETTER YOU THAN I

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 2:33:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger ATHENA είπε...

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΝΩ...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 στις 9:08:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Αθηνά:
Έτσι είναι οι φασίστες, όλο το χρόνο κρύβονται, κι όταν αρχίσει να βρέχει βγαίνουνε σαν τςου μπομπόλους...

Artistz
Νά 'σαι καλά, ευχαριστώ για την καλή δύναμη... πάντα χρήσιμη! Τώρα με βάζεις να ψάχνω να βρω ποιό τραγούδι είναι αυτό :)

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 στις 8:54:00 μ.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα