Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Στοιχηθείτε να σας μετρήσω!

Εγώ μ΄ όλο αυτό το ντόρο με το σύφωνο συβίωσης, ένα πράμα δεν καταλαβαίνω.

Είμαστε 11.000.000 κόσμος στην Ελλάδα, έτσι; Από αυτούς, με τους πιο αισιόδοξους υπολογισμούς, το 10% είναι ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή, πες 1.100.000. Από αυτά, με τους ακόμη πιο αισιοδοξότερους υπολογισμούς, άντε να θέλουνε να παντρευτούνε άλλο ένα 10%. Να πούμε 110.000 άτομα. Τελείως εξιδανικευμένα λέμε τώρα. Υποθέτουμε οτι όλοι αυτοί είναι σε ηλικία γάμου και για κάθε γκέυ ή λεσβία που θέλει να παντρευτεί, υπάρχει ακριβώς ένας ιδανικός σύντροφος που επίσης θέλει να παντρευτούνε. Έτσι; Γιατί αν αρχίσουμε να υπολογίζουμε και τέτοια, θα φτάσουμε στα 1000 άτομα που θέλουνε να παντρευτούνε, πεντακόσα ζευγάρια. Κι άν. Αν.

Και τώρα, θέλει να μας πει η εκκλησία, κι η πολιτεία, κι η κάθε κυράτσα που άντε μην ανοίξω τη στοματάρα μου τη γραφικιά, οτι με 110.000 άτομα που θα παντρευτούνε, θα καταρρεύσει το έθνος και θα βυθιστεί στην ακολασία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός.

Βρε δεν πάμε καλά. Τί σκατά τους πείραξε; Αυτό θέλω να μάθω εγώ, αλλά ειλικρινή απάντηση δεν πρόκειται ν' ακουστεί ποτέ από κανέναν. Γιατί βασικά, δεν υπάρχει καμμία. Μόνο η μαλακία που κουβαλάει ο καθένας στην κεφάλα του μπορεί να τον "πειράζει" που θέλουνε να παντρευτούνε δυο άνθρωποι που ούτε καν τους έχει δει ποτέ στη ζωή του.

Άει σιχτήρι πια. Κι έχω να φάω και σουβλάκι από το Σεπτέμβριο. Με πιάνουν τα νεύρα μου!

3 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Queerdom είπε...

Η μαλακία στην κεφάλα και τίποτα άλλο. Τώρα, θα μπορούσαμε να κάνουμε και μια κοινωνιολογική ανάλυση, αλλά και τι θα μας έλεγε τελικά αυτό; Ότι υπάρχουν Χ λόγοι...και πάνω από όλα η μαλακία στην κεφάλα. Χμφ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008 στις 11:19:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ε, κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσουνε όμως και θα ξεκολλήσουνε, που θα πάει.

Τώρα δε σου μιλάω για τους Σεραφείμ και τους τέτοιους, αλλά και ποιός τους χέζει τους ιεράρχες στην τελική. ΄μπα να ξυριστούνε οι τράγοι...

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008 στις 2:41:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Christophorus είπε...

Σου έχω αφιερωσούλα, φιλενάδα.

Να είσαι καλά.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008 στις 12:56:00 μ.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα