Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ντιριντάχτα ντιριντάχτα ΑΑΑΑΑΑΑΑαΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΝΚΚΓΚΓΚΓΚ


Αυτή ήτανε φιλία, με τα όλα της. Μια φορά είμαστε στο Ρενεγκέιτ και έπαιζε σάμπαθ. Δεν θυμάμαι ποιό. Σηκώθηκα να χτυπηθώ... με το που πάει να τελειώσει το κομμάτι πάει ο Πιτσιρικάς και λέει του ντιντζέι (ήτανε εκείνος ο Μάκης απ' τους Beauty and the Beast) βάλε του κι άλλο. Βάζει δεύτερο Σάμπαθ, με το που πήγα να κατέβω. Ωωωω, πόρωση, ξανά πάνω. Τελειώνει, εκεί ο Πιτσιρικάς, βάλτου κι άλλο, μην τον αφήνεις να κατέβει. Τό 'πιασε κι ο ντιντζέι οτι έχει πέσει σε περίπτωση ανθρώπου που έχει ακούσει ακόμη και τις μαλακίες με τον Γκίλαν (το Ντιριντάχτα όμως είναι κομματάρα). Μού 'βαλε καμμιά δεκαριά σάμπαθ, το ένα μετά το άλλο. Πήγα να πέσω κάτω, ε;

Φιλία σημαίνει λέει, να σε ξέρει ο άλλος καλύτερα απ' ό,τι ξέρεις εσύ τον εαυτό σου. Και να μην σε τρομάζει αυτό. Δηλαδή κανονικά αν μπορούσε κανείς να μου κάνει έτσι, pulling your strings, θα έπρεπε να παρανοώ άσχημα, αλλά ο Πιτσιρικάς ήτανε φίλος μου.

Δεν έχω πολλούς φίλους πια. Αυτή είναι η μαλακία, όταν για μια φορά κάνεις έτσι φίλους. Μετά σου φαίνονται όλοι του κώλου...

Επίσης, τώρα είμαι γκομενα. Άσχετο.



Α ναι, το Ντιριντάχτα. Έτσι το έλεγε ο Τσέχος, τότε που ήμασταν στη Λευκάδα με τον μαλάκα τον Άνεμο και τον καϋμένο τον Πετράν.


2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Νάρκισσος είπε...

Καλημέρα, ρε.

Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στις 8:55:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger Νάρκισσος είπε...

Πλάκα έχω, δε μου έφτασε η μία (δύο, τρεις, μέχρι ν' αποφασίσω για το άνωθεν βαθυστόχαστο σχόλιο), επιστρέφω να ξαναπροσπαθήσω.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς και γιατί μου ξύνεις υπαρξιακά από παράλληλα σύμπαντα.
Και τώρα κάτι θέλω να πω πάλι και δε μου βγαίνει, και γάμα τα.
Μ' άρεσε, ε;

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013 στις 11:27:00 μ.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα