Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Πούστης ή φασίστας

Φασίστας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι.

Άμα σου γαμήσω την Παναγία, ξεγίνεσαι;

3 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Νάρκισσος είπε...

Ψοφάω για κάτι τέτοια συνοπτικά!

Την καλημέρα μας Χ)
Missed you

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 - 8:13:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger Tales from the other side of town είπε...

Στάσσα όχι δεν ξεγίνεσαι, καταλαβαίνω τί θες να πεις.

Όταν όμως, ο ίδιος λέει ότι (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63668569):

«Πήραν την απάντησή τους από τα ποσοστά µας στο Δίστοµο και τα Καλάβρυτα όσοι έλεγαν για µας...», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης χθες στα Ανω Λιόσια, ανήµερα της 68ης επετείου της σφαγής στο Δίστοµο από τους ναζί. Αναφερόµενος στο περιστατικό είπε πως «και άλλοι να παίρνουν τώρα σειρά».

Καθώς επίσης:

Προκλητικός ήταν και ο έτερος υποψήφιος, Ηλίας Παναγιώταρος, που ήταν επίσης οµιλητής στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στα Α. Λιόσια. «Την Κυριακή καλή ψήφο και καλές µπάτσες», προέτρεψε ο υποψήφιος τους συγκεντρωµένους.

Τότε τί κάνεις; Περιμένεις υπομονετικά και πολιτισμένα να πάρεις σειρά και στρώνεις σβέρκο;

Την επόμενη ημέρα απ' το συμβάν στον ΑΝΤ1, περίπου 50 χρυσαύγουλοι κατέβηκαν με καδρόνια και ρόπαλα στην Πάντειο σε ομιλία αριστεριστών. Την μεθεπόμενη επιτέθηκαν σε καφενείο στην Ξάνθη. Πριν μέρες επιτέθηκαν σε μετανάστη στην Αθήνα. Οι επιθέσεις σε μετανάστες με μαχαίρια και στυλιάρια αυξάνονται στην Αθήνα.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικό κόμμα. Έχουμε να κάνουμε με συμμορία τραμπούκων και δολοφόνων. Το άρθρο 29 του Συντάγματος που ορίζει την λειτουργία και έγκριση των πολιτικών κομμάτων γράφει καθαρά ότι: η οργάνωση και η δράση τους εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Για δράση μιλάει το Σύνταγμα, εδώ δεν μιλάμε για ελευθερία του λόγου και διάδοση ιδεών. Και η δική τους δράση είναι εγκληματικής συμμορίας. Ο Άρειος Πάγος δεν θα έπρεπε να να αρκεστεί σε μία απλή δήλωση περί σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος. Και έστω και αργά θα πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει Συνταγματικό Δικαστήριο.

Εγώ νομίζω ότι από την αρχή υποεκτιμήθηκε ο κίνδυνος της ΧΑ. Και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζουμε να τον υποεκτιμάμε. Αν η δημοκρατία και το κράτος δικαίου δούλευε στην Ελλάδα, τότε πράγματι δεν θα υπήρχε λόγος ανησυχίας.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 - 12:04:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ναρκίσσα, miss you too ρε x)

Tales, με παρεξήγησες. Πασιφίστρια αλλά για τους αυγίτες την κάνω μια μικρή εξαίρεση.

(Στα λόγια μόνο. Έχω αρχές δυστυχώς. Τί κορόιδο πού 'μαι).

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 - 12:57:00 π.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα