Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η μουσική των χεριών.



Χτες το μεσημέρι, αργοπορημένη όπως πάντα, πέρασα στο δρόμο μια κοπέλα που έπαιζε ένα όργανο- με την άκρη του ματιού μου, φάνηκε λίγο σαν περίεργο τουμπελέκι πιθωμένο στα γόνατά της κι ακουγόταν λίγο σαν μαρίμπα, ίσως. Την προσπέρασα περπατώντας βιαστικά, αλλά μετά από μερικά βήματα σταμάτησα και γύρισα πίσω, κι έκατσα δυο λεφτά να την ακούσω και να δω τί ήταν αυτό που έπαιζε.

Ήταν ένα Hang, σαν αυτό που παίζουνε τα δυο παιδιά στο βίντεο. Είναι ένα μοντέρνο κρουστό που φτιάχνει ένα ζευγάρι στην Ελβετία (και φαίνεται να είναι λίγο μυστήριοι σχετικά με το σε ποιόν αποφασίζουνε να το πουλήσουνε). Το όνομά του σημάινει "χέρι" σε κάποια Ελβετική διάλεκτο, λέει.

Εχτές θα έβρισκα τις φίλες μου για φαγητό σ' ένα μαγαζί στο Μπράιτον που λέγεται Food for Friends, ένα χορτοφαγικό πανάκριβο απ' αυτά με τα φαγιά που μοιάζουνε με έργα τέχνης. Εγώ όμως νόμιζα οτι θα βρισκόμασταν στο "Food for Thought" που επίσης υπάρχει, ή μάλλον υπήρχε (έχει αλλάξει όνομα) στο δρόμο που έπαιζε η κοπέλα με το Hang της.

Κι έτσι νομίζω οτι το σύμπαν, εχτές, μου έκανε ένα δώρο.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

πλάκα κάνεις,τί ωραία μουσικούλα είναι αυτή

δώρο βέβαια

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 στις 10:29:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ωραία τα κατσαρολικά:)

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010 στις 12:28:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger Rodia είπε...

Φοβεροοοοοο!!! Ευχαριστω.
Τυχερούλα :)))

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 στις 4:30:00 π.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα