Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει τον ΣΥΡΙΓΓΑ!

Πενήντα πέντε (55) έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα. Ο πεζόδρομος, στρατηγικά τοποθετημένος ανάμεσα στο Πολυτεχνείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Υπουργείο Πολιτισμού, φιλοξενεί κάθε χρόνο το συνέδριο του πολιτικού σχηματισμού των τοξικομανών και εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, ΣΥΡΙΓΓΑ.

"Τους κυνηγάμε καιρό κι εχτές που μαζευτήκαν όλοι μαζί, βρήκαμε ευκαιρία" δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της ΕΛΑΣ, "και τους πιάσαμε στα πράσα". Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν κατά τη σύλληψη, καθώς οι Ελληνικής καταγωγής έμποροι που επίσης παραβρίσκονταν διαμαρτυρήθηκαν για τη σύλληψη των συναδέλφων τους.

"Εμάς γιατί δε μας πιάνουν;" αναρωτιέται ο Χ. Φ. από το Λιαδουριό Αττικης. "Μήπως σου βρίσκεται ένα ευρώ;"

Οι πενήντα πέντε είναι σχεδόν όλοι Αφρικανικής καταγωγής. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που τόσα χρόνια παρέμεναν ασύλληπτοι. "Αφού είναι όλοι ίδιοι", εξήγησε ο αξιωματούχος "πού να τους ξεχωρίσεις;" Πηγές της ΕΛΑΣ έκαναν λόγο για την "Νιγηριανή απάτη", όπου όλοι οι Νιγηριανοί έχουν την ίδια φωτογραφία στα διαβατήριά τους για να μπερδεύουν τις αρχές.

Στην κατοχή των πενήντα πέντε βρέθηκαν πενήντα πέντε κινητά, πεντακόσια πενήντα ευρώ, πενήντα πέντα μαύρα γυαλιά μάρκας RayBahn, και δύο χρυσά δόντια, όλα προϊόντα εγκλήματος. Επίσης ανακτήθηκε και μία τσάντα με αντιγραμμένα σιντί της Δόμνας Σαμίου και του Megadeth.

Ένας από τους συλληφθέντες, Ελληνικής καταγωγής, αφέθηκε ελεύθερος αφού προσκόμισε αποδείξεις οτι βρισκόταν στον τόπο του συνεδρίου για να πουλήσει κουλούρια.

Ο Γουϊλι, ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί δεν έκανε δήλωση για τις συλλήψεις.

4 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

Υπήρχε σχέδιο δεν το καταλαβαίνεις; Περίμεναν το συνέδριο για να τους περικυκλώσουν.

Στη Λειβαδιά πότε θα επέμβουν, για τους 40;

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:26:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger Raggedy Man είπε...

Γάμησε το ποστ...

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:19:00 π.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger les_boi είπε...

πάντως τα κανάλια είπαν πως παρακολουθούσε ένα μήνα η αστυνομία τις κινήσεις και γι'αυτό έκανε δυναμική επέμβαση εκείνο το βράδυ και αυτό το βεβαιώνω από προσωπική εμπειρία, κάθε μέρα θα τα δεις τα παιδιά της ελ.ασ να παρακολουθούν ενω δίπλα παίζουνε ντηλέρια και ζάκια στο πεζοδρόμιο, μέρα δε λείπουν!... και κάποιοι κακοήθεις λένε πως όλα αυτά τα ελέγχουν και δεν πιάνουν τάχα μου ποτέ τους εμπόρους, οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη και τέτοια...ορίστε κακοήθειες, το παν τα κανάλια τώρα να βουλώσουν κάτι στόματα

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:14:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Τόμας,

...και στην Άρτα με τους σαρανταπέντε έμπουρους κι εξήντα βαποράκια;

Indie,

Είμαι γαμάτη! :P

Λεζ,

Κακοήθειες, ναι. Αυτά τα λένε κάτι ψευτοπροοδευτικοί της θολοκουλτούρας που θέλουνε να βλέπουνε τους Αφρικανούς να έρχονται εδώ πέρα, να μας παίρνουνε την πρέζα και να την πουλάνε μισοτιμής, έχουν καταστρέψει την πιάτσα...

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:37:00 π.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα