Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Διασκεδάστε με τις κρυφόπουστες που γουστάρουν τραβέλια

Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού

Ειμαι παντρεμενος εχω μια απολυτα νορμαλ σχεση αλλα εδω και χρονια εχω τρελες φαντασιωσεις με τραβεστι. Ειχα παει και παλαιοτερα με τραβεστι αρκετες φορες αλλα μονο για να τις παρω. Δεν μπορω ομως τωρα τελευταια να βλγαλω απο το μυαλο μου να ξαναπαω αλλα αυτη τη φορα θελω να με παρει αυτη. Εχω μια ανακατωσουρα συνεχεια στο στομαχι μου ξερεις... τωρα απο καυλα. Βλεπω ταινιες με τραβεστι και ξεροχυνω απο την σκεψη του να με παιρνει απο πισω. Χθες πηγα στην συγγρου και ηδη πηρα το τηλεφωνο απο μια Βικυ η οποια μου ειπε οτι με περιμενει να κανουμε οτι θελω σπιτι της. Εχω χασει τον υπνο μου φοβουμενος για το τι να κανω. Απο την μια φοβαμαι μην μου αρεσει και πηγαινω συνεχεια, απο την αλλη σκεφτομαι και το ειτζ, αλλα θα παρω ολες τις προφυλαξεις. Απο την αλλη λεω να το ξεχασω αλλα μετα απο λιγο παλι αναστατωνομαι στην σκεψη του να χυσω μαζι με την βικυ εχοντας μεσα μου το μοριο της. Καλη μου νεραιδα βοηθησε με τι αποφαση να παρω? φιλια πολλα!!





Θολωμένε φίλε μου,

Η γνώμη μου είναι να πας να γαμηθείς (με την καλή έννοια πάντοτε).

Το πολύ πολύ να ανακαλύψεις ότι σου αρέσουν ο πούτσος και οι τραβεστί ή ο πούτσος των τραβεστί ή να γίνεις τραβεστί εσύ ο ίδιος. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να ζήσεις αυτό που χρειάζεσαι, έστω και αν αυτό συνεπάγεται έναν πούτσο καρφωμένο στο κώλο.

Τώρα τι θα κάνεις με τον γάμο σου, δεν θα σου πω εγώ. Εξαρτάται από το πως βλέπεις εσύ τον κόσμο, τη γυναίκα σου, τον εαυτό σου.

Σε τελευταία ανάλυση ξενογαμούσες από καιρό. Η μόνη διαφορά είναι στο τι θα κάνεις στο κρεβάτι, όχι στο αν θα το κάνεις ή όχι. Άντε γαμήσου πρώτα και βλέπουμε μετά.

Καλή σταδιοδρομία,

Η Καλή Νεράιδα





Αγαπητέ σουρτούκε,

Διαβάζοντας το μέιλ σου κόλλησα κάπου: εσύ παθαίνεις ανακατωσούρα στο στομάχι απ' την καύλα; Μήπως έφαγες τίποτα και σε πείραξε και δεν θέλεις κάτι να μπει στον κώλο σου αλλά κάτι να βγει; Το λέω μήπως και τα 'χεις μπερδέψει και το καταλάβεις τελευταία στιγμή, όταν βρίσκεσαι με τα πόδια ανοιχτά και τη Βίκυ να κάνει σπηλαιολογία.

Αν το στομαχάκι σου είναι εντάξει και σε τρώει ο κώλος σου, έχω ένα να σου πω: η ζωή είναι μικρή αλλά η πούτσα της Βίκυς είναι μεγαλύτερη.

Καλό βόλι και πες της να είναι τρυφερή μαζί σου - εκτός αν χώνεις κι εσύ μαρκαδόρους και τέμπερες στον κώλο σου.

Η Καλύτερη Νεράιδα




Τρανς Θεά

Αν το στομαχάκι σου είναι εντάξει και σε τρώει ο κώλος σου, έχω ένα να σου πω: η ζωή είναι μικρή αλλά η πούτσα της Βίκυς είναι μεγαλύτερη.

Απόλυτη Θεά!




Ο ξάδερφος απ\' το Λονδίνο

Να βρείς την φίλη μου την Στέλλα (πρέπει να κάνει μπάμ από μακριά μιας και είναι μαυρούλα). Αυτή θα σε κανονίσει καλέ μου.

Και ΝΑΙ αυτό που λένε για τους μαύρους είναι αλήθεια, αλλά η Στελλίτσα είναι μισή ελληνίδα




Αναγνώστης του παρόντος ιστολογίου: Αυτό προφανώς είναι από το Πρέζα TV, κάτι τέτοιο;

Ιστολόγος του παρόνοτς ιστολογίου: Όχι, είναι από το σάιτ του έγκυρου γκέυ περιοδικού 10% γνωστού για τους αγώνες του κατά της ομοφοβίας, τρανσφοβίας, τρανσφυλοφοβίας, αραποπουτσοφοβίας κλπ.

8 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

http://forum.gayworld.gr/index.php?PHPSESSID=632cdca7902bec4a3ac18b21ac1654a9&topic=1268.70

o "γκέυ ακτιβισμός" με τρανσοφοβικές ανταύγιες για το καλό. lgbt my ass

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 στις 9:05:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Κατά τ' άλλα "είμαστε όλες τραβεστί" λέει...

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:45:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger transs είπε...

Το έχω δει εδώ και μέρες και αναρωτιόμουν αν θα υπάρξει κάποιος να το σχολιάσει αυτό το αίσχος.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger χ.ζ. είπε...

Πέρα από το γέλιο δακρύων με τη θεά, εγώ απλά σκέφτομαι ότι πρόβλημα έρχεται μόνο όταν για κάποιο λόγο (ποιον αλήθεια, δεν έχω καταλάβει...) χρειαζόμαστε να πούμε: εγώ γουστάρω γυναίκες, ΑΡΑ είμαι στρέιτ, εγώ άντρες, ΑΡΑ γκέι. Εγώ θέλω σκύλους ΑΡΑ είμαι ζωόφιλος. Ωχού! Ας γαμιέται κανείς επιτέλους με ότι θέλει και δε θα του κολλήσουμε καμιά ταμπέλα, μπορεί να είναι όσο «άντρας» ή «γκέι», ή «ενεργητικός γκέι» ή λεσβία «σαφώς άντρας» θέλει!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στις 6:02:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger alex kid είπε...

θλιβερό...

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 στις 6:59:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

transs αίσχος απλά; βόθρος.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 στις 3:13:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Μαρίνα,
Φαντάσου τί θά 'χε γίνει αν είχαν γραφτεί αυτά σε κάποιο άλλο έντυπο, που δεν απευθύνεται σε γκέυ κοινό. Προφανώς οι αναγνώστες του 10% έχουν το ελεύθερο να γελάνε μ' όποιον θέλουνε.

χ.ζ
Ε, ο μόνος λόγος να βάλεις ταμπέλες είναι για να πεις και ποιός είναι καλύτερος απ' τον άλλο, με ποιόν γελάμε και τέτοια. Αλλοιώς αφήνεις τον κόσμο στην ησυχία του να κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

alex g,
Καλώστονε :)

Τόμας,
Δεν έχω δει αν έχει τίποτα καινούργια σχόλια (στο 10%) αλλά πάω στοίχημα οτι στο τέλος θα μας πούνε και κομπλεξικές που παρεξηγιόμαστε και δεν καταλαβαίνουμε το χιούμορ.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 στις 7:07:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger alex kid είπε...

Δεν ξέρω αν είδες την συνέχεια της κουβέντας στο 10%. Νόμιζω πως με κατάλαβαν μετά από αρκετή προσπάθεια :)

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 στις 6:04:00 π.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα