Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Ω σηπόμενε Ιεχωβά.

Sinulle , mätänevä jehova.Από τότε που πέθανε ο Ace, ένα κενό έχει μείνει να χάσκει στη μαύρη μου καρδιά. ΑΑΑΑΑΑΡΡΡΓΓΚ!!!!

Επιτέλους, βρήκα κάτι να το γεμίσει. Σχεδόν. Λίγο. Αρκετά. Μέχρι ένα σημείο. Δε γαμιέται. Τό 'χω ξεσκίσει στους Horna αυτές τις μέρες. Με Horna παν' στην εκκλησιά, με Horna προσκυνάνε (το Σατανά ΑΑΑΑΑΡΡΓΓΓΚΚΚ!!!!). Με Horna βάζουνε φωτιά να κάψουν το καμπαναριό να γίνει της πουτάνας. ΑΑΑΑΡΓΚ!! Όχι, σοβαρά, Αργκ.

Κάνουν αυτό το γαμάτο, που παίζουνε, παίζουνε... παίζουνε ΛΕΩ! (δεν συμμαζεύονται τα κομμάτια τους, μέσο όρο 3,5 λεπτά) κι εκεί που έχεις συνηθίσει στο κομμάτι, ξαφνικά, προς το τέλος, σκάει ένα καινούργιο ριφ που είναι ολόκληρο καινούργιο τραγούδι. Και γαμάει περισσότερο από το κυρίως πιάτο. Ή έτσι μου φαίνεται, επειδή το παίζουνε μόνο για λίγο, να σου μείνει η γεύση στ' αυτιά και να θες κι άλλο. Κουφάλες! Το κάνουνε στο Jehova αυτό, και σ' άλλα.

Δεν θυμάμαι καν από πού τους έμαθα. Πρώτα κόλλησα με το Oi Kalis Kotimaa, ένα παραδοσιακό λέει, για ένα σύνταγμα από Ούγγρους που πήγανε και πολεμήσανε και πεθάνανε στο πλευρό των Φινλανδών (ενάντια στους Ρώσσους νομίζω). "Ω ακριβή μου πατρίδα" σημαίνει. Τέτοια ακούω και θέλω να ξαναγίνω άντρας και να πάρω το σπαθί μου. Όχι εντάξει, θα φοράω δερμάτινες ζαρτιέρες όμως. Αργκ είπα; Δεν πειράζει, γαμώ τα κομμάτια.Το επόμενο που κόλλησα ήταν το Kuoleva Lupaus. Αυτό δεν ξέρω τί σημαίνει, κάτι με θάνατο και υπόσχεση, ίσως κάτι για συμφωνία αυτοκτονίας, suicide pact κι έτσι. Λίγο ανοικονόμητο κι αυτό.Μετά, το Piina. Δίιψα Όχι, καλά, "Βασανιστήριο" σημαίνει. Αυτό είναι που είναι σαν Bathory της παλιάς καλής εποχής (πρώτο, ανατριχίλα, δεκατεσσάρων χρονών ούτε, η πρώτη
φορά, σατανίλα και βρωμιά να σου γρατζουνάει τα σωθικά). Έχει και ρυθμό, ναι.Εντάξει, άμα έχουμε φτάσει στα τέσσερα κομμάτια τους που αναγνωρίζω μόνο από όσο τα έχω ακούσει στο youtube, καλά είμαστε. Έχει ψαχνό το πράμα. Η αλήθεια είναι οτι τα ακούω και στο λεωφορείο το πρωί, που κάθονται δίπλα μου και τα παιδάκια που πάνε στο σχολείο. Άμα διαολιστούνε καμμιά ώρα κι αυτά...

Είναι παλιό συγκρότημα. Από το '93. Τότε που βάρεσε διάλυση το δικό μου, που παίζαμε... ακριβώς τα ίδια γαμώ το Χριστό μου. Tappakaa Kristus. Αυτό σημαίνει "Σκοτώστε το Χριστό" (κι όχι μαλάκααα Χρήστοοο).

Horna θα πει "Κόλαση".

Κόλαση, όνομα και πράμα. Με την πηρούνα, στο ψαχνό, να μάθει!

Α ναι, κι αυτό γαμάτο. Ars Laternarum. Λατέρνα, φτώχια και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΓΚΚΚ!!!!Πέντε κολλήματα. Πάει, πορώθηκε αυτή...

... έχουνε εξακόσια άλμπουμ οι καργιόληδες, με δυο κομμάτια το ένα. Έψαχνα στο ίντερνετ να βρω να πάρω αυτά που έχουνε τα κομμάτια που ήθελα, και καλά για μια φορά μην κλέβω το συγκρότημα, να δώσω λεφτά αφού μ' αρέσει που παίζουνε. Ε, παπάρια. Δεν έβρισκα αυτό που ήθελα. Καλά, θα το ψάξω λίγο ακόμα, άκου που φτάσαμε, να δίνω λεφτά για μπλακάδικα άλμπουμ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Κι αυτό, καύλα:Marraskuussa. "Το Νοέμβριο", λέει. Τί το Νοέμβριο; Τί θα γίνει ρε το Νοέμβριο;

Ωχ, κάτσε, ξέχασε το Vihan Tie.


Το μονοπάτι της οργής.

Κι αυτό και σώνω:Nostalgiaa. Αυτό που λέει.

... αυτό που με πιάνει καμμιά φορά, για τα δεκάξι μου...

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Τί έπαθε αυτή και γκαρίζει, ωρέ;

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 - 10:48:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 - 10:49:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ε και δεν πάει να γαμηθεί, να ησυχάσουμε; Άσε γιατί θα φωνάζει κι από 'κει, δε γλυτώνουμε...

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 - 10:49:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Tales from the other side of town είπε...

Χαχά!, δεν είν' κακοί αυτοί!
Δεν τους ήξερα, θενκς :-)
Το 2ο, 6ο & 7ο μ' άρεσαν πιο πολύ.
Μεταξύ μας, κάνε ένα τρισάγιο στο μπλογκ.
:-)

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 - 10:40:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Δεν έχεις άδικο, όπως βλέπεις ακολούθησα τη συμβουλή σου... XD

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 - 12:38:00 μ.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα