Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Pioneer One


Ένα αντικείμενο στον ουρανό σκορπάει ραδιενέργεια πάνω από τη Βόρειο Αμερική. Ανησυχώντας μήπως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, η U.S. Homeland Security στέλνει τους πράκτορές της να ερευνήσουν το γεγονός και να περιορίσουν την καταστροφή. Αυτό που ανακαλύπτουν θα έχει επιπτώσεις για ολόκληρο τον κόσμο.

Το Pioneer One είναι μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας που διανέμαται δωρεάν στο διαδίκτυο με άδεια ανοιχτού περιεχόμενου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο επεισόδιο από το p2p σάιτ Vodo, εδώ, (σε bittorrent ή με direct download), ή να ακολουθήσετε το σύνδεσμο για streaming video.

Το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε με 6000 δολλάρια που συγκεντρώθηκαν μέσω του σάιτ μικρο-χρηματοδότησης Kickstarter. Τα επόμενα τρία επεισόδια της σειράς θα γυριστούν όταν οι δημιουργοί της συγκεντρώσουν 20.000 δολλάρια, από δωρεές μέσω δικτύου. Προς το παρόν είναι στα 5000 και κάτι ψιλά.

Εγώ δέκα δολλάρια θα τα δώσω, μπορεί και παραπάνω. Θέλω να δω τη συνέχεια! Η αρχή του επεισόδιου δεν μ' ενθουσίασε, η φωτογραφία δεν είναι και πολύ καλή, αλλά προς το τέλος, όταν κατάλαβα τί παίζεται, ξαφνιάστηκα πολύ ευχάριστα. Με λίγα λόγια, είναι χάρντκορ επιστημονική φαντασία, στη σύγχρονη εποχή. Μοντέρνα επιστήμη με ένα ελάχιστο, τόσο δά κομματάκι φαντασίας που στήνει το σκηνικό του δράματος. Μ' άρεσε πολύ, να το κατεβάσετε να το δείτε, τσάμπα είναι.

Α, ναι. Το βίντεο είναι στο ελαφρώς σπαστικό matroshka φορμά (.mkv). Κατεβάστ το media player classic από εδώ για να το δείτε με την ελάχιστη φασαρία. Επίσης, είδα οτι κάποιος έχει ξεκινήσει τον υποτιτλισμό του πρώτου επεισόδιου στα Ελληνικά. Μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς εδώ (εγώ έχω τραχανά απλωμένο).

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger xomeritis είπε...

thanks, thanks, thanks

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 στις 3:49:00 μ.μ. EEST  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

You have many paphos car hire services. The internet nowadays makes this task effortless.


Here is my blog post :: car rental paphos airport

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 στις 5:45:00 π.μ. EEST  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα