Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Great Britain (little England)



Αγαπητέ συνέλληνα, αγαπητή συνελληνίδα, μην ανησυχείς. Δεν είσαι εσύ η ντροπή της Ευρώπης:

Μας είπαν οτι όταν θα αποκτήσουμε πρόεδρο θα δούμε μια γιγάντια φιγούρα της παγκόσμιας πολιτικής, κάποιον που θα είναι ο πολιτικός ηγέτης 500 εκατομυρίων ανθρώπων, εκείνος που θα μας εκπροσωπήσει όλους στην παγκόσμια σκηνή, εκείνος που η δουλειά του ήταν τόσο σημαντική που φυσικά πληρώνεστε περισσότερο από τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Φοβάμαι όμως οτι αντί γι' αυτό μας τύχατε εσείς... Δεν θέλω να φανώ αγενής αλλά, αλήθεια, έχετε τη γοητεία του βρεγμένου σφουγγαρόπανου και την εμφάνιση ενός κατώτατου τραπεζικού υπάλληλου. Και η ερώτηση που θέλω εγώ να κάνω είναι η εξής: 'Ποιός είστε; Δεν σας έχω ακουστά. Κανείς στην Ευρώπη δεν σας έχει ακουστά.' Ποιός σας ψήφισε; Με ποιόν μηχανισμό; Α, μα το ξέρω οτι η δημοκρατία δεν είναι δημοφιλής στο συνάφι σας! Τί μηχανισμός έχουν οι λαοί της Ευρώπης για να σας βγάλουν απ' τη θέση σας; Αυτή είναι η Ερωπαϊκή δημοκρατία;

Διαισθάνομαι όμως οτι είστε ικανός και επικίνδυνος και δεν έχω καμμία αμφιβολία οτι η πρόθεσή σας είναι να γίνετε ο ύπουλος εκτελεστής της Ευρωπαϊκής δημοκρατίας και των Ευρωπαϊκών εθνών. Φαίνεστε να έχετε ένα μίσος για την ίδια την έννοια της ύπαρξης των εθνών, αυτό όμως συμβαίνει επειδή κατάγεστε από το Βέλγιο που φυσικά είναι μια μη-χώρα.

Από όταν αναλάβατε τα καθήκοντά σας είδαμε την Ελλάδα να μετατρέπεται σε τίποτα περισσότερο από ένα προτεκτοράτο, κύριε, είστε εντελώς άκυρος σ' αυτή τη θέση,
μπορώ να πω με βεβαιότητα, πιστεύω οτι μιλάω εκ μέρους της πλειοψηφίας των Βρετανών όταν λέω οτι δεν σας ξέρουμε, δε σας θέλουμε και όσο πιο γρήγορα σας ξεφορτωθούμε, τόσο το καλύτερο.

*Ο Nigel Farage είναι ευρωβουλευτής και αρχηγός του UKIP (United Kingdom Independence Party) που ζητάει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασίλειου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

17 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger κόκκινο μπαλόνι είπε...

Βάλανε το Λύκο να φυλάει τα πρόβατα!
Εμ!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 6:36:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Tales from the other side of town είπε...

Αυτοακυρούμενος, όπως οι περισσότεροι λαϊκιστές.

1) Η Ε.Ε. δεν έχει καμμία σχέση με τις Η.Π.Α, ως προς την δομή της. Οι ΗΠΑ είναι ομοσπονδιακή δημοκρατία, έχει το Κονγκρέσσο, έχει ομοσπονδιακή νομοθεσία, κτλ κτλ.
Μπορεί κανείς να διαφωνεί με την πολιτική των ΗΠΑ, όμως οι ΗΠΑ έχουν συγκεκριμένη πολιτική σε όλους τους τομείς, η Ε.Ε. όχι για την ώρα.

2) Η Ε.Ε. για την ώρα είναι οικονομική ένωση, απέχει πολύ από το να γίνει πολιτική, συνεπώς ο όρος "ευρωπαϊκή δημοκρατία", είναι κενός λόγου, αφού δεν έχουν διαμορφωθεί οι θεσμοί ακόμη - αν τελικά διαμορφωθούν ποτέ. Η συνθήκη της Λισαβώνας δεν είναι καθόλου σίγουρο αν στην πράξη μπορεί να υλοποιηθεί.

3) Ο Ρομπουί, δεν εκπροσωπεί δεν ούτε Πρόεδρος χώρας, ούτε ομοσπονδίας, ούτε φυσικά των 500+ εκατομυρίων ευρωπαίων. Τοποθετήθηκε σε μία θέση και έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Η θέση του είναι μάλλον 'μεταβατική' αφού καλείται να ισορροπήσει σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη που Ε.Ε. θα πρέπει να κάνει πιο συγκεκριμένο το πολιτικό της στίγμα.

4) Ας μή μιλάει με ευκολία για προτεκτοράτα, ένας Βρετανός ευρωβουλευτής - δεν πείθει εύκολα (α ναί, συγκινήθηκε κι αυτός για το "δράμα" της Ελλάδας τώρα).

5) Φυσικά και μιλάει εκ μέρους της πλειοψηφίας των Βρετανών, αφού οι Βρετανοί είχαν προτείνει τον Μπλαιρ. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, αν είχε τοποθετηθεί ο Μπλαιρ (γιατί και πάλι δεν θα ήταν εκλεγμένος) αν θα μίλαγε στον ίδιο τόνο.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 7:05:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger χ.ζ. είπε...

Ναι, βασικά συμφωνώ ειδικά με το Νο4 το αποπάνω...οι Βρεταννοί ρε θα μιλήσουνε για προτεκτοράτα; Κάνει σόου ο ψηλός για να τονε γράψουνε τα ΜΜΕ.
Και βασικά τι ζητάει την αποχώρηση από την Ε.Ε; Σάμπως η Βρεταννία ήτανε ποτέ;

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:25:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι άρχισαν τα Ευρωπαικά όργανα. Φυσικά, μάλλον μέχρι να γίνει η μοιρασιά. Οπότε, αν ήταν ο Μπλαίρ (μπρρρρ!) ή άλλος Εγγλέζος, κάποιος Γάλλος θα μιλούσε αντίστοιχα όπως ο κυριούλης στο βίντεο, τον οποίον συμπάθησα δίχως να ξέρω ακόμα τον λόγο.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:52:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Μπαλόνι,

Μπέεεεε!!!!

Tales,
Οι Βρετανοι θέλανε τον Μπλαιρ για πρόεδρο της Ευρώπης και ο κύριος εδώ τον παρουσιάζει ως προσωπικότητα διεθνούς κύρους. Καταλαβαίνεις οτι απευθύνεται σε ανθρώπους με πολιτική συνείδηση ποντικιού και με μηδενική αντίληψη για τον κόσμο γύρω τους. Γι' αυτό βρέθηκε αυτός ο ηλίθιος στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί τον ψήφισαν.

Όταν λέει όλες αυτές τις άσχετες κουταμάρες που λέει, σ' αυτούς τους κουτούς άσχετους απευθύνεται. Η λέξη "δημοκρατία" στα χείλια ενός Βρετανού είναι το ίδιο και χειρότερο αστείο με τη λέξη "προτεκτοράτο".

χ.ζ.,
Αυτό λέγεται Βρετανικό κόμπλεξ. Ο Άγγλος είναι ευχαριστημένος μόνο όταν ξέρει οτι οι Γερμανοί, οι Γάλλοι κι οι Ρώσσοι πάνε άχημα. Οι Νότιοι θεωρεί οτι πάμε άσχημα επειδή δεν είμαστε Εγγλέζοι, ντε φάκτο. Κι είμαστε και σκούροι.

Ανώνυμε,
Συμπαθούσα τον Καργακιόζη, που χοροπηδούσε και μίλαγε με τη "γλώσσα του λαού" αλλά δεν τον θέλω στην Ευρωβουλή, να με συμπαθάς.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 6:31:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Αιθεροβάμων είπε...

Εμένα αυτός ο τυπάκος μου φαίνεται κάτι ανάμεσα στο δικό μας τον Καρατζαφέρη και την Παπαρήγα. Λαϊκισμοί, με ολίγη από κάποιες βολικές αλήθειες για τα προχήματα, αλλά εκεί που είναι τα δύσκολα, στο να προτείνεις και καμιά εφαρμόσιμη λύση, σιωπή.... (Ο Μπλαιρ πρόεδρος της ευρωβουλής δε θεωρείται καν λύση, μην τα κάνουμε όλα τσίρκο πια!)
Η ουσία είναι μία, ήρθε η "Κρίση", μας τελειώσανε οι ευρωαγάπες και τα ευρωλουλούδια. Τώρα καθένας τα δικά του... (που δηλαδή από πάντα καθένας τα δικά του, απλά κάποιες φορές είναι πιο εμφανές I guess)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:26:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous bezmotivnik είπε...

'what's so great about great britain anyway? i mean, ok, it's bigger than the other britain, but what about the people?'

...oxi oti trexei kai tipota, edw kai 1-2 xronia h EE 3anagyrizei de facto sta e8ni-krati, apla oi uggloi psofane (genikotera) gia katinies..

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 στις 4:21:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Αιθεροβάμων,
Διάνα και μπίνγκο. Πρόκειται ακριβώς περί Καρατζαφερώδους υποκειμένου.

Ναι, τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που έλεγε κι ο γέρος μου κάθε που αρχίζανε τα σχολεία. Μέσα τα κεφάλια κλπ, δυστυχώς για τα επόμενα δέκα χρόνια θα πήξουμε. Ε, τί να γίνει.

bez,
Ναι ρε γαμώτο, είναι πολύ κατίνες.

Πού είσαι μωρέ;

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010 στις 10:37:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Tales from the other side of town είπε...

Πάντως κάπου άκουσα στο ραδιόφωνο σήμερα (στον σκάϊ νομίζω), ότι γι' αυτά που είπε για τον Ρομπουί, του επιβλήθηκε χρηματική ποινή £2.700.

Πράγματι, αντιγράφω από την Daily Mail:

Former UKIP leader Nigel Farage was yesterday fined £2,700 for launching a prolonged personal attack on Europe's new President Herman Van Rompuy last week.
Mr Farage was fined ten days' pay - the maximum allowed - after refusing to apologise for his comments, which included an attack on the people of Belgium.
Jerzy Buzek, president of the European Parliament, said he could not accept Mr Farage's behaviour, which he described as 'inappropriate, unparliamentary and insulting'.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010 στις 6:16:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger stassa είπε...

Ε, τώρα θά 'χει να λέει οτι του στερούνε την ελευθερία του λόγου κλπ κλπ, τα γνωστά.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010 στις 11:43:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Blogger Αιθεροβάμων είπε...

Κατόπιν τούτου, προτείνω όποιος έχει κάνει δημόσια δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας ή/και κοινωνικών ομάδων που αποτελούνται από κατοίκους της Ελλάδας να πληρώνει για κάθε προσβολή 2700 λίρες ήτοι 4050 ευρώ (στους χαλεπούς τούτους καιρούς και τα 50 ευρώ τα μετράμε :p) στο ελληνικό δημόσιο. Μόνο τα του Καρατζαφέρη να βάλεις εναντίον των μεταναστών και του Σεραφείμ εναντίον των γκέι, τα βγάλαμε τα πρώτα μας έξοδα.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 στις 4:02:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

vTrl michael kors purses
nPmv ghd
wTdg the north face sale
7oSrb ugg boots sale
0eOgi michael kors handbags outlet

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 8:05:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

rHaw ghd hair straightener
aSrm cheap ugg boots uk
sXqf michael kors handbags
7vHlm GHD Australia
0cXps burberry sale
3iFuc bottes ugg
8eRiq ghd nz sale
1zLrb louis vuitton shoes
5cVdj michael kors purses
8qNzh ghd straightners
9sLll ugg boots sale
4bEtc discount nfl jerseys
4hOmo michael kors outlet
4tSlw GHD Pas Cher
8jIzj discount ugg boots

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 στις 1:20:00 π.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

hRqo ghd hair straightener australia
rQeh ugg sale
rCek michael kors outlet
3pSdy ugg sale
5uZcr chi hair products
5sSst michael kors bags
3iTwn cheap nfl jerseys
6xAma ghd hair straighteners
8wLld north face jackets
2gKrl comprar ugg online
8eWqk pink ghd straighteners
8iEeg michael kors
8tMvc nike nfl jerseys
5iSbe ghd baratas
4xOie cheap ugg

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 στις 2:05:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]rebetol buy
[/url] virazole 100 mg
buy copegus
ribavirin online

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 στις 4:34:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Calutami
Bicamylan
Saveprost
generic Casodex

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:21:00 μ.μ. EET  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Abercrombie magasins pour enfants sont con?us streamlet degager un ?classique cool-headed" effet. Ils sont con?us comme des "magasins" en cano?, affichant[url=http://www.abercrombiedeutschlandeshop.com]abercrombie deutschland[/url] un etage semblable a Abercrombie & Fitch (espace de vente au in depth est divise en plusieurs pieces). Cependant, le imaginative enfants ne differences d'ours. Il n'a pas de grilles come up down in buckets couvrir les fenetres, a un eclairage compensation lumineux,[url=http://www.hollisterucosfrance.com]hollister[/url] est additional petit dans l'espace de vente au main attraction, les explosions de musique electronique et de musique lemonade des jeunes artistes et images affiche de marketing avec des modeles jeunes ressemblant [url=http://www.hollistersalenukes.co.uk]hollister uk[/url] a celles en A & F. Le parfum signature, "Dominance", est pulverise magasin entier. Sur les vetements des filles du "Hadley" parfum est pulverise. Comme d'Ao?t 2012, abercrombie exploite un categorical de 154 magasins aux etats-Unis. [1] Abercrombie enfants a ouvert son nab assist magasin canadien sur Ao?t 21, 2008 a Sherway Gardens, a Toronto, en Ontario.
Christian Louboutin 2011-12 automne et chaussures [url=http://www.hollisterfrancesoldae.com]hollister france[/url] teem hommes de l'hiver, sans scrupules territory de rivetage, non seulement ne se sentait pas d'inondation, ils se sentent [url=http://www.hollisterfrancece.com]hollister[/url] juste, peut-etre quand nous voyons Louboutin QI tombe a zero il! En particulier, j'ai vu une paire de chaussures leopard rouge et rivets, Dieu est vraiment beau a voir les chaussures que les hommes peuvent mourir heureux [url=http://www.abercrombieukandfitchs.co.uk]abercrombie uk[/url] yearn suit concepteur suffisant rainfall cats comprendre la origination et technique. Bien sur, Louboutin n'est pas la personne moyenne peut caretaker
Dans les premières années du 21ème siècle, les styles vestimentaires occidentaux avaient, dans une certaine mesure, devenir styles internationaux. Ce processus a commencé des centaines d'années with the totting up of t?t, durant les périodes du [url=http://www.abercrombierfranceusolde.com]abercrombie[/url] colonialisme européen. Le processus de diffusion culturelle a perpétué au fil des siècles en tant que sociétés occidentales médias ont pénétré les marchés à travers le monde, diffusion de la grandeur occidentale et de styles. Vêtements de build [url=http://www.hollisterudeutschlande.com]hollister[/url] rapide est également devenu un phénomène mondial. Ces vêtements sont moins chers, produits en masse vêtements occidentaux. Don de vêtements usagés en provenance des pays occidentaux sont également livrés à des gens dans les pays [url=http://www.hollisterudeutschlande.com]hollister[/url] pauvres gauge above average des organisations caritatives.
[url=http://cheptenyehigh.com/blog/index.php?topic=38454.new#new]etant donne les hauts talons une variete de combinaison de couleurs rive instantanement les sourcils.[/url]
[url=http://onthegreenpath.ca/forum/index.php?topic=256564.new#new]Portals Nous fournissons Hoodies Abercrombie et Fitch, T-shirts, polos, jeans, shorts[/url]
[url=http://www.hostinger.com/index.php]Abercrombie et Fitch Le monde des équipements de loisirs de chief map, Abercrombie & Fitch a lancé une série de sélection épais de haute qualité[/url]

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 7:24:00 π.μ. EET  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα